Fotanalys och sulor

fb sula

Anpassade sulor – för en hälsosammare kropp

Dina fötter är som ett podium för hela din kropp. Från dina fotleder till knäna, faktiskt hela vägen genom din rygg och nacke upp till din käke. FootBalance 100% anpassade sulor har utvecklats av sjukgymnaster och testats av tre år av över 50 läkare och sjukgymnaster. Sulorna har testats av över 3 000 patienter med anatomiska problem av ortopedläkare med mycket gott resultat. De anpassade sulor stödjer en hälsosam fotfunktion, ger kundanpassad bekvämlighet och förbättra prestanda. Sulorna från FootBalance är utformade med foten i dess rätta ställning och tar hänsyn mellan vänster och höger fot. Sulorna är flexibla och tillåter den naturliga pronationen av foten och stärker musklerna.

FootBalance 100% anpassade sulor görs på mindre än 10 minuter och redo att användas direkt. 3D-analysen är gratis och det kostar 75.- att gjuta en sula och du har 30 dagars prova-på-period. Du får alltså returnera sulorna och få pengarna tillbaka ifall du inte upplever någon förbättring. Du behöver inte boka in någon tid, det är drop-in som gäller!

alignment

Fördelarna med formgjutna sulor

Prestanda

  • Förbättrad träningsnivå och prestanda.
  • Energiåtergivning och motivation.
  • Minskade sport- och förslitningsskador

Hälsa

  • Förhindrar och förebygger en skadlig fotställning.
  • Stödjer optimal biomekanik.
  • Lindrar smärta i rygg och nedre del av kroppen

Komfort

  • Ger perfekt skräddarsydd känsla.
  • Avlastande i alla skor.
  • Ökar skornas hållbarhet.
fb image

Anpassas direkt i butik - 100% anpassade sulor

FootBalance 100% anpassade sulor görs direkt i butiken för dina unika fötter. Det dynamiska stödet för hålfoten, individuella hälkoppen och den dämpande ovandelen ger dig en korrekt position med en personlig passform och ökad komfort varje steg du tar. Det kostar 75.- att gjuta en sula och du har 30 dagars prova-på-period. Du får alltså returnera sulorna och få pengarna tillbaka ifall du inte upplever någon förbättring.

100% BALANCE

En bra modell för olika idrotter och vardagsanvändande. Ger en bra stötdämpning, med sitt dynamiska stöd för hålfoten ger den extra energi genom hela steget, framför allt vid löpning.

100% BALANCE narrow

En bra modell för olika typer av idrotter och vardagsanvändande. Ger en bra stötdämpning, med sitt dynamiska stöd för hålfoten ger den extra energi genom hela steget, framför allt vid löpning. Framtagen för smalare fötter och/eller skor.

100% CONTROL

Det perfekta valet för dig som vill ha det ett dynamiskt stöd och en högre komfort utan att känna dig begränsad. En tunn och avsmalnande sula framtagen för bland annat skridskor, cykel och fotbollsskor.

100% IMPACT

Det givna valet för sporter med snabba explosiva rörelser, och hårda stötar. Dynamiskt stöd och stabilitet. Utvecklad med extra stötdämpande material för användning på hårda underlag.

 

Välkommen in och gör din analys idag!